Timo Tahvanainen, SJK

”Psyykkinen valmennus oli minulle uusi juttu vuonna 2015 ja aloitin sen Antin kanssa huhtikuussa. Olin jo aikaisemmin kiinnostunut psyykkisestä puolesta, mutta vasta nyt pääsin kokeilemaan sitä psyykkisen valmentajan avulla.

Tilanne jossa aloitin psyykkisen valmennuksen  oli hankala, sillä kausi oli alkanut ja en ollut vielä päässyt  yhdessäkään pelissä kentälle. Psyykkisen valmennuksen avulla sain mm. uusia näkökulmia kuinka lähestyä itseäni pelaajana, jalkapallon oppijana ja ihmisenä. Psyykkisen valmennuksen avulla keskittymiseni olennaiseen parantui, osasin valmistautua paremmin otteluihin ja osasin käyttää energiani oikeisiin asioihin.

Käytännössä psyykkinen valmennus antaa minulle mahdollisuuden olla joka kerta joka pelissä paras versio itsestäni.

Matka on ollut pitkä, mutta jo nyt voin sanoa että se kannatti!  Lähtötilanne valmennukseen alussa oli hankala mutta lopputulema kauden  päätteeksi loistava (Suomen mestaruus, valinta Veikkausliigan  tähdistöön ja kutsu ensi kertaa a-maajoukkueen mukaan). Nämä ovat sellaisia tekijöitä, jotka todistavat ainakin minulle että psyykkisellä valmennuksella voi saada aikaan huippusuorituksia, osana hyvää ja keskittynyttä jalkapalloilijan kokonaisuutta. En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan!”