Simo Valakari, Suomen A-maajoukkue, Tromsø IL

Olen saanut Antilta paljon työkaluja oman itseni ja koko joukkueen kehittämiseen ja Antin kanssa työskentely vei joukkueemme valmennusprosessin uudelle tasolle, jossa pääsimme käyttämään turvallisessa ympäristössä omia vahvuuksiamme.

Antin vahva pelaajatausta auttoi myös paljon. Hän pystyy aistimaan ja tuntemaan pukukopin fiiliksen ja sitä kautta antamaan niin minulle, kuin myös pelaajille täsmäohjeita tiettyihin tilanteisiin.

Valmentajana käytin Anttia paljon minun sparraajanani, joka kertoi omat tuntemuksensa miten minun valmennustiimini ja pelaajat näyttivät ulospäin ja monesti Antti pystyi auttamaan minua asioissa, joita en itse pystynyt näkemään, mutta jälkeenpäin katsottuna asiat olivat loogisia, mutta tarvitsin Antin silmät ja tietotaidon avaamaan minun silmäni.